Етапи навчального проектування в професійній підготовці фахівців дизайну інтер’єру - Blazhiyevska, N. (Теорія та практика дизайну, 2017)
У статті проаналізовані особливі задачі для різних стадій розробки проектів архітектурних інтер’єрів в реальному і в навчальному проектуванні: завдання на проектування, релевантна угода, концептуальне моделювання, структурне моделювання, презентація, обговорення та погодження проекту, реклама та реалізація обєкту.