Архітектрний аналіз вхідних груп реконструйованих будівель історичної забудови міста Києва - Sidorova, O.; Sidorova, M.-Y.; Yevtushenko, A. (Теорія та практика дизайну, 2017)
Розглянуто позитивні та негативні риси вхідних груп реконструйованих будівель в забудові Києва кінця XIX- початку XX ст. Виявлені основні типи вхідних груп та найбільш характерні для них елементи. Запропоновано шляхи збереження цілісності історичної забудови.