Архітектурний компонент православних сакральних пам’ятників - Us, V. (Теорія та практика дизайну, 2016)
У статі поставлено питаня дослідження о компоненту у формотворенні архітектури православних надгробків в Україні. Увагу приділено найбільш поширеним формам надгробків, а саме: у вигляді плити, кам’яного хреста, обеліска, колони, аналоя, дерева життя, кургана-голгофи тощо, які вважаються архітектурними компонентами цілісного надгробного пам’ятника.