Світові тенденції розвитку архітектури дипломатичних установ в XX - XXI столітті - Tymochak, I. (Теорія та практика дизайну, 2016)
Aвтор висвітлив основні тенденції розвитку проектування об’єктів для діяльності, що дало змогу сформувати загальні вимоги та критерії для проектування установ України.