Основні закономірності формоутворення в органічному дизайні - Tretyak, Yu.; Korpusova, O.; Kleshchova, A. (Теорія та практика дизайну, 2016)
У статті висвітлюються питання сучасного дизайну з позицій підходу. На основі вивчення джерел й досвіду встановлено основні принципи формоутворення об‘ектів й вказані шляхи їх розвитку та гармонізації.