Визначення закономірностей побудови гармонійного форменого одягу провідників Укрзалізниці - Prykhodko-Kononenko, I.; Kolosnichenko, O.; Tretyakova, L.; Kolosnichenko, M. (Теорія та практика дизайну, 2016)
Досліджено механізми структур стилістичного образу одягу провідників залізничного транспорту з позицій системи «людина-одяг-середовище». Досліджено механізми представлення образу та структурно-геометричного утворення моделей з метою створення типізованих форм на основі адитивних рядів. Запропоновано застосування в якості самостійних структурних одиниць проектної форми за визначеними геометричними законами і гармонійними співвідношеннями.