Естетика класичних орнаментальних заповнень в комп’ютерному проектуванні вітражів - Petrushevsky, A.; Petrushevskaya, N. (Теорія та практика дизайну, 2016)
У статі запропонована автором експертну оцінку складених типів орнаментальних вітражних заповнень за критерієм пропорційних співвідношень. Визначено основні технічні та естетичні залежності класичних вітражних орнаментів.