Особливості формування дизайну інтер’єру готелю за допомогою дзеркальних поверхонь - Gnatiuk, Liliia; Oryzchenko, Maryna (Теорія та практика дизайну, 2016)
У статті розглядаються шляхи формування та удосконалення дизайну інтер’єрів готелів за допомогою використання дзеркал, які крім своїх основних відображальних якостей, можуть додавати приміщенню світла, стильності і виразності, створювати різні візуальні та оптичні ілюзії.