Формування дизайну інтер’єрів планетарію за допомогю інтерактивно-навчальних засобів - Gnatiuk, Liliia; Davlyatov, Alisher (Теорія та практика дизайну, 2016)
Досліджено інтерактивні засоби навчання. Розглянуто характерні риси дизайну інтер’єрів планетаріїв та методик ігрового навчання. Досліджено закордонні приклади дизайну планетаріїв та застосування інтерактивних засобів в планетаріях. Досліджено приклади застосування засобів віртуальної реальності в навчально-розважальних закладах. Створено концепцію розвитку дизайну інтер’єрів Київського планетарію.