Управління інноваційністю проектної діяльності магістрів спеціалізації «Дизайн одягу» - Gardabkhadze, I. (Теорія та практика дизайну, 2016)
Розглянуті особливості проблеми управління інноваційним потенціалом проектної діяльності фешн-дизайнерів. На прикладі підготовки магістрів спеціалізації «дизайн одягу» показано, що система управління інноваційним потенціалом проектної діяльності може бути гармонійно інтегрована з навчально-методичним комплексом освітнього процесу. Наданий алгоритм управління інноваційністю проектної діяльності магістрів спеціалізації «дизайн одягу». Інтеграція елементів управління в освітній процес реалізується на основі «точок впровадження», які доцільно реалізувати у період проходження практики «стажування за фахом» та у ході виконання магістерської кваліфікаційної роботи. У ролі елементів, які регулюють інноваційний потенціал, обрані прийоми стимулювання креативної генерації творчих ідей та організація у процесі проектування інтерактивної взаємодії «викладач-студент».