Проблеми впорядкування рекламно-інформаційного простору міста Києва - Safronov, V.; Safronova, E. (Теорія та практика дизайну, 2016)
У статі розкрито сутність системного підходу до розробки концепції розміщення зовнішньої реклами в міському середовищі (на прикладі м. Києва) з урахуванням історико-містобудівного її реалізації в місті Києві і перспектив розвитк.