Особливості графічного вираження процесу проектування одягу в умовах автоматизації виробництва - Povchyk, S. (Теорія та практика дизайну, 2016)
Поаналізовано в графічному процесі проектування одягу, пов’язані з автоматизацією виробництва. Проведено аналіз останніх досліджень різних аспектів проектування одягу, впровадження САПР та комп’ютерної візуалізації проектного процесу. Обґрунтовано актуальність дослідження форм та методів застосування САПР вирішення зазначеної проблеми для розширення проектного простору і кола професійних обов’язків сучасного дизайнера одягу.