Використання комп’ютерної технології дизайну вітражів в проектуванні флорентійської мозаїки - Petrushevskiy, A. (Теорія та практика дизайну, 2016)
З’ясоване технології «Флоренської мозаїки». Визначені основні можливості та переваги використання комп’ютерної полотен при проектуванні флорентійської мозаїки та створенні її візуалізації.