Футуристичний стиль в дизайні інтер’єрів готельних комплексів - Gnatiuk, L.; Bazyl’s’ka, O.; Terletskaya, M. (Теорія та практика дизайну, 2016)
Досліджено умови розвитку футуристичного стилю. Розглянуто характерні риси футуристичного стилю в дизайні інтер’єрів. Досліджено закордонні та вітчизняні приклади футуризму в готельних комплексах. Запропоновано концепцію футуристичного дизайну інтер’єру готелю в Києві.