Удосконалення інформаційних баз даних для дизайн-проектування головних уборів - Vasiliev О.; Kolosnichenko, M. (Теорія та практика дизайну, 2015)
Розглянуто аналіз процесів проектування головних уборів. Визначенні недоліки існуючих антропометричних баз з метою вивчення найбільш вагомих інформаційних складових в дизайн-проектуванні. Проведено дослідження потреб споживачів шляхом анкетного опитування, визначено вимоги щодо розширення асортименту головних уборів.