Театралізація архітектурного середовища як психологічна потреба людини - Troshkina, O. (Теорія та практика дизайну, 2015)
У статті розглянуто питання потреби людини в театралізації архітектурного середовища. Зроблено аналіз спільних і відмінних рис між самим театром і архітектурою, між простором театру та архітектурним простором, між грою в театрі і грою в архітектурному просторі.