Архітектура і дизайн сучасних лікарень - Skorokhodova, A. (Теорія та практика дизайну, 2015)
Стаття присвячена сучасним тенденціям у проектуванні медичних установ. Розглянуто сучасні тенденції в проектуванні медичних установ, а також проблеми та специфіка соціально-психологічної адаптації та реабілітації у хворих, що знаходяться в лікувальних установах.