ВИКЛАДАННЯ ПРОГРАМУВАННЯ ЯК ПРИКЛАД НЕПЕРЕРВНОСТІ ОСВІТИ - Кравець , Самійло; Морозова , Вікторія; Морозова , Наталія; Морозова , Ярослава (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2025)
Дане дослідження присвячене викладанню програмування, а саме послідовності етапів вивчення даної дисципліни для початкового ознайомлення з нею. Ми розглянемо це в дещо спрощеному вигляді, щоб це було зрозуміло не тільки викладачам, а й здобувачам освіти і школярам. Покажемо це на конкретних простих прикладах ефекивність мотивації до вивчення програмування.