НАВЧАЛЬНИЙ ВІДЕОКОНТЕНТ ЯК ЗАСІБ ЦИФРОВОЇ ОСВІТИ - Гулай , Ольга; Мороз , Ірина; Шемет , Василина (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2025)
У статті проаналізовано основні аспекти використання навчального відеоконтенту. Виокремлено переваги візуалізації навчального матеріалу. Розглянуто ключові етапи створення навчальних відео, що охоплюють отримання, обробку та зберігання відеоданих. Наведено детальний алгоритм створення відео методом запису з екрану.