ОСОБЛИВОСТІ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ СОЦІАЛЬНИХ ПРАЦІВНИКІВ ДО НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ В ГРОМАДІ ВЕТЕРАНАМ ТА ДЕМОБІЛІЗОВАНИМ ОСОБАМ - Б’янка, Ганна; Останіна, Ніна (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2025)
У статті розкриваються особливості підготовки майбутніх соціальних працівників до надання соціальних послуг в громаді ветеранам та демобілізованим особам. Розглядаються професійні компетентності, якими має володіти майбутній соціальний працівник при наданні соціальних послуг, їх умови формування під час навчання в університеті.