ЕФЕКТИВНІ ФОРМИ ТА МЕТОДИ ВИХОВНОЇ РОБОТИ В АКАДЕМІЧНИХ ГРУПАХ - Бобкова , Інна Аркадіївна; Бур’янова , Вікторія Вікторівна; Гончарук , Світлана Володимирівна; Умінська , Катерина Анатоліївна (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2025)
У статті розглядаються різні форми та методи виховної роботи в академічних групах. Аргументовано роль куратора групи на різних етапах адаптаціїї здобувачів освіти. Доведено, що виховний процес є невід’ємною частиною формування особистості під час освітнього процесу