ПІДГОТОВКА ВЧИТЕЛЯ ДО ФОРМУВАННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ КУЛЬТУРИ УЧНІВ У СИСТЕМІ ОСОБИСТІСНО ОРІЄНТОВАНОГО НАВЧАННЯ - Гридасова, Н.М. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2012)
Розглянуто проблему підготовки майбутніх учителів до формування економічноїкультури учнів в умовах реалізації вимог особистісно орієнтованого підходу шляхомформування їх активної суб’єктної позиції у процесі навчання.The problem of training future teachers in the formation pupil`s economic culture in therealizations approach`s demands by the way It`s formed the active personal position in the processof training is studied in the article.Рассмотрена проблема подготовки будущих учителей к формированию экономическойкультуры учеников в условиях реализации требований личностно ориентированного подходапутем формирования их активной субъектной позиции в процессе обучения.