ОПТИМІЗАЦІЯ СТРУКТУРИ ЕФЕКТИВНОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ ЗАХОДІВ ДО ПОЛІПШЕННЯ СТАНУ АВІАЦІЙНОГО ПАЛИВОЗАБЕЗПЕЧЕННЯ - Матвєєва, О.Л.; Михалевська, Т.В. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2012)
Наведено результати оптимізації ефективності впровадження заходів до поліпшеннястану авіаційного паливозабезпечення на період до 2023 р., що сприятиме енергозбереженнюта раціональному використанню паливних ресурсів країни.The results of efficiency introduction optimization regarding measures for improvement ofavfueling state for the period up to 2023 are presented. It will promote energy-savings andbalanced use of fuel resources of Ukraine.Приведены результаты оптимизации эффективности внедрения мероприятий поулучшению состояния авиационного топливообеспечения на период до 2023 г., что будетспособствовать энергосбережению и рациональному использованию топливных ресурсов страны.