ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ ДОКУМЕНТІВ ICAO, ЄВРОКОНТРОЛЮ ТА УКРАЇНИ У СФЕРІ АЕРОНАВІГАЦІЇ - Луппо, О.Є.; Гузенко, Л.Ю.; Пусь, В.О. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2012)
Розглянуто проблеми та перспективи розвитку нормативної бази України в галузі аеронавігації.Визначено невідповідність документів України, що відносяться до аеронавігаційного обслуговуванняповітряного руху, міжнародним стандартом. Запропоновано заходи їх удосконалення.Problems and issues of futher development of Ukrainian set of Aeronavigation legislationEffective have been reviewed. The lack of the documents has been identified.The plan of actions toimprove set of Aeronavigation legislation of Ukraine has been proposedРассмотрены проблемы и перспективы развития нормативной базы Украины в областиаэронавигации. Определено несоответствие документов Украины, относящихся каэронавигационному обслуживанию воздушного движения, международным стандартом.Предложены мероприятия по их усовершенствованию.