ОСОБЛИВОСТІ СТВОРЕННЯ ТА ФУНКЦІОНУВАННЯ АЕРОДРОМНИХ СИСТЕМ КЕРУВАННЯ БЕЗПЕКОЮ ПОЛЬОТІВ В УКРАЇНІ - Чинченко, Ю.В. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2012)
Подано інформацію про результати наукових досліджень в області концепції керуваннябезпекою польотів. Розглянуто переваги проактивного підходу до профілактики авіаційнихподій та особливості впровадження аеродромних систем керування безпекою польотів.Information about outcomes of scientific researches in field of the safety management concept isprovided, benefits of proactive approach to prevention of accidents and features of implementationof aerodrome safety management systems are considered.Приведена информация о результатах научных исследований в области концепцииуправления безопасностью полетов. Рассмотрены преимущества проактивного подхода кпрофилактике авиационных происшествий и особенности внедрения аэродромных системуправления безопасностью полетов.