ЗАСТОСУВАННЯ СТРУМИННИХ ЦИФРОВИХ ПРИЛАДІВ ПНЕВМОНІКИ ДЛЯ КЕРУВАННЯ БЕЗПІЛОТНИМИ ЛІТАЛЬНИМИ АПАРАТАМИ - Кравець, І.А.; Воробйов, О.М. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2012)
Показано, що дія потужного електромагнітного випромінювання приводить додестабілізації стану й експлуатаційних властивостей електронних засобів керуваннябезпілотними літальними апаратами, ракетами та іншою технікою, де є системакерування курсом польоту.It is investigational, that over activity of powerful electromagnetic impulse brings todestabilization of the state and operating features of electronic facilities of management of flyingapparatus, rockets and other technique where control the system by the course of flight is.Показано, что действие мощного электромагнитного излучения приводит кдестабилизации состояния и эксплуатационных особенностей электронных средствуправления беспилотными летательными аппаратами, ракетами и другой техникой, гдеесть система управления курсом полёта.