Алгоритмічний базис безпомилкової арифметики - Гамаюн, В. П.; Шалаш, Л. О. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2001)
Описано алгоритми реалізації операцій додавання, віднімання, множення, ділення і логічних І-АБО, які складають алгоритмічний базис безпомилкових обчислень на ЕОМ. Наведені лістинги відповідних модулів з аналізом загальних закономірностей їх побудови