Оптимальне геометричне моделювання обводів перерізів повітрозабірників авіаційних двигунів гіперболо-еліптичних форм в системі AutoCAD - Ходак, М. О.; Демидко, В. Г.; Ситниченко, В. В. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2001)
Наведено результати дослідження оптимального геометричного моделювання обводів гіперболо-еліптичних форм характерних перерізів повітрозабірників авіаційних газотурбінних двигунів за критерієм мінімізації їх команд в системі AutoCAD та робочі формули їх аналітичного розрахунку