Розробка математичної моделі процесу зміни аеродинамічних характеристик літака протягом тривалої експлуатації - Білогузов, В. С.; Мещишен, Д. К. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2001)
Проаналізовано причини погіршення аеродинамічних характеристик літака протягомтривалої експлуатації. Запропоновано математичну модель процесу зміни коефіцієнтівпіднімальної сили та лобового опору