Алгоритм умовної оптимізації параметрів системи технічного обслуговування і ремонту авіаційної техніки - Тамаргазін, О. А. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2001)
Розглянуто методику оптимізації параметрів систем технічного обслуговування і ремонтуагрегатів і систем авіаційної техніки на базі граф-моделі системи технічної експлуатації;яка відрізняється простотою і високою вірогідністю результатів і дозволяєоперативно виконувати призначення періодичності технічного обслуговування та контрольно-відновлювальних робіт за рахунок мінімізації витрат на технічну експлуатацію