Аналіз збурень, що впливають на ергатичну систему «пілот - літак» - Павлова, С. В.; Чепіженко, В. І.; Скрипець, А. В. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2001)
Розглянуто збурення ергатичної системи «пілот - літак» і принцип якісно-образного відображення інформації