Основні технічні засоби забезпечення контролю викидів шкідливих речовин - Занько, С. Н. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2001)
Розглянуто найбільш широко використовувані під час контролю забруднення навколишнього середовища технічні засоби, призначені для формування середніх проб речовини, виміри витрат і запиленості газоповітряного середовища