Аналіз інтенсивності відбитих від циліндричних поверхонь радіохвиль в аеродромних зонах - Ільницький, Л. Я.; Сібрук, Л. В.; Пепа, Ю. В. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2001)
Розглянуто циліндричні поверхні великого радіусу та проведено аналіз інтенсивностівідбитих радіохвиль від цих поверхонь із застосуванням апертурного методу. Знайденіскладові поля для вертикальної та горизонтальної поляризацій по відомому опромінюванніциліндра