Стохастичні моделі оцінювання надійності мереж зв’язку - Корнійчук, М. Т.; Романов, О. І.; Совтус, І. К.; Шутко, М. О. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2001)
Розглянуто моделі оцінювання надійності мереж з в ’язку. Оскільки топологія мережзв 'язку є складною, то обгрунтовано оригінальне трактування показника надійностіпроцесу функціонування системи. Наведено формули його розрахунку