Дослідження силової дії кавітуючого струменя - Макаренко, М. Г.; Радюк, Є. Є.; Челюканов, І. П. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2001)
Наведено результати експериментальних досліджень взаємодії кавітуючого струменярідини на мінеральній основі із зразком перешкоди в потоці. Проаналізовано методи обробки сигналу пульсацій тиску