Методика визначення границі помпажу на змінених характеристиках компресора турбореактивного двигуна - Кулик, М. С.; Панін, В. В.; Ратинський, В. В.; Моісеєв, Б. М. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2001)
Наведено методику визначення змінених характеристик і границі помпажу компресора турбореактивного двигуна при зміні його технічного стану, а також результати експериментальних досліджень зміни характеристик компресора одновального турбореактивного двигуна РУ19А-300