Синтез наближеного аналітичного розв'язання звичайного диференціального рівняння на основі методу групового врахування аргументів - Казак, В. М.; Боярінов, В. А.; Боярінов, І. В. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2001)
Розглянуто спосіб синтезу приблизного розв'язку звичайного диференціального рівняння за результатами його числового інтегрування, оснований на методі групового врахування аргументів з використанням глобальної аналітичної екстраполяції до межі по довжині інтервалу інтегрування