Система показників радіолокаційних інформаційних полів - Нестеров, А. В. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2001)
Розглянуто поняття радіолокаційного інформаційного поля як просторово- часову сукупність локальних радіолокаційних полів. У залежності від властивостей локального радіолокаційного поля сформована система відповідних показників якості поля, які дозволяють проводити оцінку радіолокаційного інформаційного поля в конкретній точці простору, вздовж траси, по висотному шару та по всьому об'єкту зони керування повітряним рухом