СИСТЕМНИЙ ПІДХІД ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ АВІАЦІЙНИХ ДИСПЕТЧЕРІВ - Питель, О.М. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2012)
Розглянуто питання системного підходу до професійної підготовки авіаційнихдиспетчерів. Досліджено системність як обов’язкову умову підготовки спеціаліста.The problem of the system approach in professional preparation of ab initiual air trafficcontrollers is considered in the article. The system as the obligatory condition of ab initiualspecialists preparation is outlined.Рассмотрена проблема системного подхода к профессиональной подготовкеавиационных диспетчеров. Исследована системность как обязательное условиеподготовки специалиста.