НОРМУВАННЯ РИЗИКІВ У СИСТЕМІ КЕРУВАННЯ БЕЗПЕКОЮ ПОЛЬОТІВ НА АЕРОДРОМАХ ЦИВІЛЬНОЇ АВІАЦІЇ - Дев’яткіна, С.С. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2012)
Розглянуто проблему нормування ризиків у системі керування безпекою польотів нааеродромах цивільної авіації стосовно окремих підрозділів (служб). Обґрунтованоактуальність проблеми. Запропоновано шляхи до її вирішення.The problem of risks normalization in safety management system on civil aviation aerodromesapplied to the departments is considered. Its urgency is proved and the solution is suggested.Рассмотрена проблема нормирования рисков в системе управления безопасностьюполетов на аэродромах гражданской авиации для отдельных подразделений (служб).Обоснована ее актуальность. Предложены способы ее решения.