ВПЛИВ ПОШКОДЖЕНЬ ПЕРЕДНЬОЇ КРОМКИ КРИЛА НА ІНТЕГРАЛЬНІ АЕРОДИНАМІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ НЕСУЧОЇ ПОВЕРХНІ - Шевчук, Д.О.; Щербонос, О.Г.; Остафійчук, Р.В. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2012)
Наведено результати експериментального дослідження впливу вихрової системи, щоутворюється внаслідок пошкодження передньої кромки крила, на інтегральні аеродинамічніхарактеристики несучої поверхні.This article presents the results of experimental research of influence of vortex system formedowing to damage to the wing leading edge on integrated aerodynamic characteristics of the bearingsurface.Приведены результаты экспериментального исследования влияния вихревой системы,образующейся вследствие повреждения передней кромки крыла, на интегральные аэродина-мические характеристики несущей поверхности.