ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ПАРАМЕТРИЧНОЇ ОПТИМІЗАЦІЇ РОБАСТНОЇ СИСТЕМИ СТАБІЛІЗАЦІЇ ВИМІРЮВАЛЬНИХ ПРИСТРОЇВ - Сущенко, О.А. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2012)
Визначено особливості оптимізації системи стабілізації вимірювальних пристроїв.Запропоновано підхід до визначення ефективності параметричної оптимізації на підставіобчислення поліномів Харитонова.Features of measuring instruments stabilizing system optimization are defined. The approach toparametric optimization efficiency determination based on the Charitonov polynomials issuggested.Определены особенности оптимизации системы стабилизации измерительныхустройств. Предложен подход к определению эффективности параметрической оптимиза-ции на основании вычисления полиномов Харитонова.