ЕЛЕКТРОННИЙ ТРЕНАЖЕР СИСТЕМИ ПОПЕРЕДЖЕННЯ ЗІТКНЕНЬ ЛІТАКІВ - Остроумов, І.В. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2012)
Наведено принцип побудови електронного тренажера системи попередження зіткненьлітаків у повітрі на основі доступу через комп’ютерну мережу Інтернет. Для моделюванняконфліктних ситуацій запропоновано використовувати спрощену модель повітряного руху.The structure of TCAS training software has been represented. E-learning software based onweb technology. A simple model of air traffic has been proposed for modeling of conflict situations.Приведен принцип построения электронного тренажёра системы предупреждения столкновенийсамолетов в воздухе на основе доступа через компьютерную сеть Интернет. Для моделированияконфликтных ситуаций предложено использовать упрощеннуюмодель воздушного движения.