МЕТОД СИНТЕЗУ «ЯКОСТІ» ЗАВДАННЯ КЕРУВАННЯ СКЛАДНОЮ НЕЛІНІЙНОЮ ДИНАМІЧНОЮ СИСТЕМОЮ У «ВЕЛИКОМУ» - Павлова, С.В.; Павлов B.В.; Чепіженко, В.І. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2012)
Запропоновано регулярний інтегрально-топологічний метод синтезу «якості» завданнякерування складною нелінійною динамічною системою в класі віртуальних стратегій.The regular integral-topology method of synthesis of problem «quality» of the complex nonlineardynamic system control in the class of virtual strategies has been offered.Предложен регулярный интегрально-топологический метод синтеза «качества» задачиуправления сложной нелинейной динамической системой в классе виртуальных стратегий.