Еколого-економічна оцінка діяльності підприємств авіапаливозабезпечення - Матвєєва, О. Л. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2001)
Розглянуто оцінку збитку авіапідприємств від забруднення нафтопродуктами, економічні та соціальні фактори екологічної небезпеки підприємств авіапаливозабезпечення і напрямок планування та розвитку їх еколого-економічної політики