Особливості формування зображення за допомогою матричного приймача - Ясенко, С. А.; Шутко, В. М.; Савченкo О. В. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2001)
Розглянуто особливості одержання оцінки функції вхідного сигналу в системах з матричним приймачем зображення