Синтез симетричних матриць уолша за методом спрямованої перестановки базисних функцій - Білецький, А. Я.; Білецький, О. А.; Кучер, О. Г. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2001)
Запропоновано алгоритм регулярного синтезу повного набору симетричних матриць Уолша, розмір яких є довільним двійково-раціональним числом. Основу алгоритму складає метод спрямованої перестановки базисних функцій Уолша, що забезпечує мінімальний обсяг обчислень