Прогнозна оцінка витримування планів польотів при контролі повітряного руху - Васильєв, В. М. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2001)
Розглянуто організацію системи прогнозного контролю виконання тану польотів і завантаження підконтрольних елементів повітряного простору. Проаналізовано фактори, що вшивають на виконання тану польоту. Визначено математичні моделі для прийняття рішень