Керування ресурсами в системі експлуатації радіоелектронних засобів обслуговування повітряного руху - Мелкумян, В. Г. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2001)
Розглянуто деякі аспекти алгоритмічного забезпечення системи керування ресурсами при експлуатації радіоелектронних засобів обслуговування повітряного руху