Процедура підсумовування рішень в аерокосмічній інформаційній системі моніторингу та керування транспортом - Харченко, В. П.; Сугоняко, Л. М. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2001)
Запропоновано процедуру підсумовування рішень у підсистемах та засобах системи. Результатом є збільшення вірогідності даних, що підвищує ефективність системи та безпеку руху транспорту